XXIX PREMI SAMARUC

La vesprada de dimecres 27 d'octubre l'Associació de Bibliotecaris Valencians ha atorgat en un acte celebrat a la ciutat de València, els premis Samaruc de Literatura Infantil i Juvenil 2021. 

Aquests premis arriben enguany a la seua 29ª edició. El jurat ha estat format per Josep Daràs Daràs, Rocio Parrilla Ferrando, Ana Valdés Menor, Imma Rodenas i Marco i Mercé Viana Martínez. 

El premi Samaruc en la modalitat de literatura infantil l'ha guanyat Pandora du sort, de Paco Esteve amb il·lustracions de Gemma Aguasca, publicat per Edicions del Bullent. El premi ha sigut lliurat per Pilar Sánchez Chulià, bibliotecària d'Aldaia i recollit per Núria Sendra, editora.

Núria Sendra i Pilar Sánchez


En la modalitat de literatura juvenil el lllibre guanyador fou Cremallera de Sònia Alejo, publicat per editorial Bromera. El premi ha sigut lliurat per Teresa Gomis Baixauli, bibliotecària de Guadassuar.

Sònia Alejo i Teresa Gomis

Per segon any consecutiu el lliurament s'ha ajornat des de la seua data habitual en primavera fins celebrar-lo dins dels actes de la IX Plaça del Llibre.